Venda d'entrades

IMPREVISIBLES

Diumenge 27 d’octubre
Teatre de l'Ateneu
Carrer de la Indústria, 38-40
Cerdanyola del Vallès
Gratuït
Gestiona
Bambalina - Xarxa Cerdanyola del Vallès

bambalina.cerdanyola@gmail.com

IMPREVISIBLES

Diumenge 27 d’octubre
Gratuït

Data Hora
27
Octubre Diumenge
12:00 h Es tracta d’una proposta arriscada i emocionant: improvisar en cada ocasió allò que el públic vol veure i no en forma de petites històries, sinó amb el repte de fer una sola història de 45-50 minuts sense guia ni preparació prèvia.
Reservar

Improvisació amb música en directe –també improvisada– en què el públic tria la seva aventura; mai no n’hi haurà dos d’iguals.

Es tracta d’una proposta arriscada i emocionant: improvisar en cada ocasió allò que el públic vol veure i no en forma de petites històries, sinó amb el repte de fer una sola història de 45-50 minuts sense guia ni preparació prèvia.

Saber que s’està improvisant una història i, per tant, assumint el risc al blanc –que normalment fa tanta por– genera una energia entre públic i escena molt forta, convertint cada funció en un moment únic i irrepetible.

Amb la intervenció del públic, els suggeriments i les decisions, es demostra permanentment la impossibilitat d’haver preparat la història prèviament i, gràcies al poder que és atorgat als espectadors, aquests poden sentir la història com a seva i la gaudeixen d’una manera molt especial.

Gestiona
Bambalina - Xarxa Cerdanyola del Vallès

bambalina.cerdanyola@gmail.com